Itt van az az idő amikor mindenki azt lesi, hogy az ismerősei részt vesznek-e egyik vagy másik rendezvényen.
Ha a menedzsment rendszerek környékén történő változásokra kíváncsi azt gondolhatja, nem ezt kell meglátogatnom.
A kétség mindig jelen van, a főnöke azt gondolhatja, hogy az mind elvesztegetett idő, amit nem a munkával tölt. De ha visszagondol az elmúlt évek előadásaira, műhelymunkáira, amiket meghallgatott, vagy aktívan részese volt, ön is értelmét látja a részvételnek. Aki más rendezvényeken vett csak eddig részt az is gondoljon arra, hogy minél több szempontból vizsgál meg egy kérdést annál inkább többet tud róla, ami segítheti a napi munka során felmerülő kérdések megválaszolását.

Itt nem csak a minőségirányítási rendszerben beálló változásokról, hanem a mindinkább integrálódó menedzsment rendszerek más oldalról való megközelítésével is találkozik. Ezen új szempontok a minőség menedzserek látásmódját bővítik, segítenek a mindennapi gondjait egy szélesebb perspektívába helyezni.

Tehát a kérdésre, hogy részt vegyen-e a XXV. Magyar Minőség Héten?
Az egyértelmű válasz az, hogy Igen!

Sok haszna van annak, ha a minőség szakember meglátogatja a Magyar Minőség Hetet, íme négy ezek közül:

1. előadók széles köre mutatja be a tudását

Minden évben az előadók Budapestre jönnek, hogy inspirálják, oktassák és lenyűgözzék a Magyar Minőség Hét résztvevőit. Minden egyes előadáson találkozhat legalább egy-egy olyan ötlettel, ami megfogja a hallgatóit, és amit visszatérve a munkahelyén megvalósíthatnak. Akik előadnak, minden hezitálás nélkül megosztják tudásukat, és nagyon barátságosak, ha kérdezik őket a tapasztalataikról. Használja ki a lehetőséget és találkozzon olyan előadókkal mint, Kürti Sándor, Tohl András vagy Papp Zsolt Csaba.

2. tapasztaltabb lesz amikor hazatér

Nem akar okosabbnak látszani amikor hazatér? A főnökét leakarja nyűgözni a visszatérte után, a munkatársai elismerését kívánja kivívni? Mindez nem csak azért lesz lehetséges mert a 12 előadás és a 6 műhelymunka során bővítheti ismereteit és gyarapíthatja gyakorlati készségeit a menedzsment rendszerek területén. Hanem új stratégiákkal és folyamatokkal is megismerkedhet, és viheti haza. Azért, hogy a minőség menedzsment ne mindennapi nyűg legyen, hanem a menedzsment rendszerbe befektetett erőfeszítés azzal arányos eredményt hozzon.

3. egy nagy ötletroham

Az gondolja, hogy csak fürdés közben juthat eszébe jó ötlet? Nem csak, hanem a Magyar Minőség Héten is.

Mindenkinek van egy problémája amit megszeretne oldani, amikor minőség szakemberek veszik körül a gondolkodása szabadon szárnyalhat. Az ötletelés a hasonló problémákkal találkozó sorstársaival sokkal produktívabb lehet, és az ötletei logikusan elemezhetők. Mint például: „Mi történne, ha ezt és ezt tennénk?”. A kérdésre kapott válaszokat otthon átgondolva léphet tovább, egy szakmailag megvitatott úton.

4. új ismerősök

Minden konferencia lehetőséget ad új ismerősök felfedezésére. Mindenkinek lehetősége van új ismerősöket felfedezni, nem csak a szünetek rövid ideje alatt. Hanem ha két napra regisztrál, vagy előfizet rá, az első nap estéjén tartott gála vacsora keretében lesz rá lehetősége. A napjaink online világában a szemtől szembe találkozás mint például ez a konferencia egyedi lehetőség a tagjaink és a köreinkbe tartozók megismerésére. És kitudja, találkozhat a következő munkatársával is a Magyar minőség Héten.

Mindezek után úgy dönt, hogy részt vesz a XXV. Magyar Minőség Hét rendezvényen, 2016. május 12-13-án. Akkor regisztráljon még 2016. április 10-ig 15%-os kedvezménnyel. Használja a MMH2016 kódot.